16-09-2015
John Jansen nieuwe voorzitter Dongen Promotion

Het bestuur van Dongen Promotion (DP) heeft sinds 16 september een metamorfose ondergaan. Tijdens de ledenvergadering in De Cammeleur werden niet alleen twee nieuwe bestuursleden, Ingrid Voskuil van Ingrid DA en Sandy Evers van Bruna, voorgesteld. Ook werd bekend gemaakt dat John Jansen de nieuwe voorzitter wordt. Sinds jaren bestaat het zevenkoppige bestuur grotendeels weer uit winkeliers. Zij worden bijgestaan door een enthousiaste evenementencommissie.

Victor Stierman, die sinds 2010 de voorzitter was, droeg de voorzittershamer over aan John Flora omdat hij zijn huidige werkzaamheden buiten Dongen niet meer kon combineren met het voorzitterschap. 

John Jansen vertelt waarom hij in het DP bestuur is gestapt. "De Dongense ondernemers zaten bijeen op een bijeenkomst in het GFK gebouw. Daar kwam de vraag wie trots was omdat hij lid was van DP? Niemand stak zijn vinger op. Vreemd is dat! Ik was al meer dan twintig jaar lid van DP. Ik ben mij tijdens deze bijeenkomst bewust geworden dat de winkeliers met elkaar zelf iets moesten gaan doen en heb mij toen aangemeld als bestuurslid", vertelt de bloemist uit de Hoge Ham. Hij heeft enige jaren ervaring als voorzitter van de ponyclub en realiseert zich maar al te goed dat het leiden van een winkeliersvereniging even iets anders is. "Echter door het enthousiasme van de nieuwe leden, kregen de zittende leden ook weer volop animo waardoor ik al het vertrouwen heb in de club Dongen Promotion." 

John Flora (zoals Jansen in Dongen genoemd wordt) kan dat gerust zijn. Sinds jaren gaat DP weer een najaarsactie op touw zetten. De kersverse voorzitter heeft wel een boodschap voor zijn collega’s: "Ik blijf geen 10 jaar voorzitter, dan weet iedereen waar hij aan toe is. Maar nu gaan we met hele bestuur, en hopelijk alle leden, er volop tegenaan.”

Jaarmarkt 2020

kindermarkt

Jaarmarkt 2020 kan niet doorgaan

Zondag 19 april 2020 was de traditionele Jaarmarkt in Dongen gepland. We hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren.

Voor nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vacature

Vacature Centrummanager - Sollicitatietermijn verstreken

Zet jij Centrum Dongen mee op de kaart?

Dongen Promotion (DP) gaat professionaliseren. In een nieuwe structuur en met een nieuw financieringsmodel gaat werk gemaakt worden van de beleving in Dongen Centrum, het economische functioneren, entertainment, ruimtelijk beleid, marketing & promotie. Een centrummanager gaat hierbij als ‘spin in het web’ helpen, sturen, faciliteren.

Meer info

Laatste nieuws

24-3-2020: Jaarmarkt 2020 gaat niet door.

Weersverwachting

Weersverwachting
Dongen
Weeronline.nl - Meer weer in Dongenweeronline.nl Altijd jouw weer