16-09-2015
John Jansen nieuwe voorzitter Dongen Promotion

Het bestuur van Dongen Promotion (DP) heeft sinds 16 september een metamorfose ondergaan. Tijdens de ledenvergadering in De Cammeleur werden niet alleen twee nieuwe bestuursleden, Ingrid Voskuil van Ingrid DA en Sandy Evers van Bruna, voorgesteld. Ook werd bekend gemaakt dat John Jansen de nieuwe voorzitter wordt. Sinds jaren bestaat het zevenkoppige bestuur grotendeels weer uit winkeliers. Zij worden bijgestaan door een enthousiaste evenementencommissie.

Victor Stierman, die sinds 2010 de voorzitter was, droeg de voorzittershamer over aan John Flora omdat hij zijn huidige werkzaamheden buiten Dongen niet meer kon combineren met het voorzitterschap. 

John Jansen vertelt waarom hij in het DP bestuur is gestapt. "De Dongense ondernemers zaten bijeen op een bijeenkomst in het GFK gebouw. Daar kwam de vraag wie trots was omdat hij lid was van DP? Niemand stak zijn vinger op. Vreemd is dat! Ik was al meer dan twintig jaar lid van DP. Ik ben mij tijdens deze bijeenkomst bewust geworden dat de winkeliers met elkaar zelf iets moesten gaan doen en heb mij toen aangemeld als bestuurslid", vertelt de bloemist uit de Hoge Ham. Hij heeft enige jaren ervaring als voorzitter van de ponyclub en realiseert zich maar al te goed dat het leiden van een winkeliersvereniging even iets anders is. "Echter door het enthousiasme van de nieuwe leden, kregen de zittende leden ook weer volop animo waardoor ik al het vertrouwen heb in de club Dongen Promotion." 

John Flora (zoals Jansen in Dongen genoemd wordt) kan dat gerust zijn. Sinds jaren gaat DP weer een najaarsactie op touw zetten. De kersverse voorzitter heeft wel een boodschap voor zijn collega’s: "Ik blijf geen 10 jaar voorzitter, dan weet iedereen waar hij aan toe is. Maar nu gaan we met hele bestuur, en hopelijk alle leden, er volop tegenaan.”

Kerstmarkt Dongen

kindermarkt
Datum Za: 15 december 2018
Lees meer  

Jaarmarkt 2019

kindermarkt
Datum Zo: 14 April 2019
Lees meer  

Lifestyle event 2018

Lifestyle-event
Datum za. 8 september 2018
Lees meer  

Kindermarkt 2018

kindermarkt
Datum zo. 2 september 2018
Lees meer