16-09-2015
Dongen Promotion zoekt handige mensen

Ieder jaar tegen de feestmaand december hangt Dongen Promotion de feestverlichting in het centrum van Dongen aan de lantaarnpalen. Deze verlichting heeft onderhoud nodig. Soms gaan er stekkers, snoeren of lampjes kapot. Dit moet dan gerepareerd worden. Daarom zoekt Dongen Promotion mensen die wat tijd over hebben en verstand van elektriciteit hebben om ons te ondersteunen bij het repareren van deze feestverlichting. Mocht je interesse hebben neem dan contact op met Paul Biekens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Of: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zien uw reactie graag tegemoet.


Jaarmarkt 2020

kindermarkt

Jaarmarkt 2020 kan niet doorgaan

Zondag 19 april 2020 was de traditionele Jaarmarkt in Dongen gepland. We hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren.

Voor nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vacature

Vacature Centrummanager - Sollicitatietermijn verstreken

Zet jij Centrum Dongen mee op de kaart?

Dongen Promotion (DP) gaat professionaliseren. In een nieuwe structuur en met een nieuw financieringsmodel gaat werk gemaakt worden van de beleving in Dongen Centrum, het economische functioneren, entertainment, ruimtelijk beleid, marketing & promotie. Een centrummanager gaat hierbij als ‘spin in het web’ helpen, sturen, faciliteren.

Meer info

Laatste nieuws

24-3-2020: Jaarmarkt 2020 gaat niet door.

Weersverwachting

Weersverwachting
Dongen
Weeronline.nl - Meer weer in Dongenweeronline.nl Altijd jouw weer