14-09-2015
Tinus & Thieu Funfare op kindermarkt

Zondag 20 september organiseert de winkeliersvereniging Dongen Promotion van 12.00 tot 16.00 uur de jaarlijkse kindermarkt. Zoals altijd is de kindermarkt in de Tramstraat, vanaf het Looiersplein tot aan café d’Ouwe Sok. Ook dit jaar stelt Dongen Promotion weer zo’n tachtig kramen gratis ter beschikking waarin kinderen hun overtollige speelgoed kunnen proberen te verkopen.

Dongen Promotion zorgt er voor dat de kleine verkopertjes niets te kort komen. Zo word er een ijsje aangeboden, vers gemaakt door ijsverkoop J.C. de bruijn. Cafe d’Ouwe Sok heeft vaak een springkussen voor de deur staan en ze krijgen een lekker pakje drinken. Door Dongen Promotion en hun leden wordt ook dit jaar weer gezorgd voor een versnapering en een drankje voor de kinderen die een stand hebben. Natuurlijk is er ook ruimte voor ander vermaak. Zo zal het razend populaire duo Tinus & Thieu deze keer van de partij zijn met het mobiele straatorkest ‘De Tinus en Thieu Funfare’. Zij zorgen voor het nodige muzikale vermaak en vertier.

Vanwege deze markt is de Tramstraat afgesloten voor al het verkeer. Bezoekers kunnen hun auto gratis parkeren op het Wilhelminaplein of op het parkeerterrein naast de Aldi.

Bron: Dongen Nieuws

Kerstmarkt Dongen

kindermarkt
Datum Za: 15 december 2018
Lees meer  

Jaarmarkt 2019

kindermarkt
Datum Zo: 14 April 2019
Lees meer  

Lifestyle event 2018

Lifestyle-event
Datum za. 8 september 2018
Lees meer  

Kindermarkt 2018

kindermarkt
Datum zo. 2 september 2018
Lees meer