14-09-2015
Tinus & Thieu Funfare op kindermarkt

Zondag 20 september organiseert de winkeliersvereniging Dongen Promotion van 12.00 tot 16.00 uur de jaarlijkse kindermarkt. Zoals altijd is de kindermarkt in de Tramstraat, vanaf het Looiersplein tot aan café d’Ouwe Sok. Ook dit jaar stelt Dongen Promotion weer zo’n tachtig kramen gratis ter beschikking waarin kinderen hun overtollige speelgoed kunnen proberen te verkopen.

Dongen Promotion zorgt er voor dat de kleine verkopertjes niets te kort komen. Zo word er een ijsje aangeboden, vers gemaakt door ijsverkoop J.C. de bruijn. Cafe d’Ouwe Sok heeft vaak een springkussen voor de deur staan en ze krijgen een lekker pakje drinken. Door Dongen Promotion en hun leden wordt ook dit jaar weer gezorgd voor een versnapering en een drankje voor de kinderen die een stand hebben. Natuurlijk is er ook ruimte voor ander vermaak. Zo zal het razend populaire duo Tinus & Thieu deze keer van de partij zijn met het mobiele straatorkest ‘De Tinus en Thieu Funfare’. Zij zorgen voor het nodige muzikale vermaak en vertier.

Vanwege deze markt is de Tramstraat afgesloten voor al het verkeer. Bezoekers kunnen hun auto gratis parkeren op het Wilhelminaplein of op het parkeerterrein naast de Aldi.

Bron: Dongen Nieuws

Jaarmarkt 2020

kindermarkt

Jaarmarkt 2020 kan niet doorgaan

Zondag 19 april 2020 was de traditionele Jaarmarkt in Dongen gepland. We hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren.

Voor nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vacature

Vacature Centrummanager - Sollicitatietermijn verstreken

Zet jij Centrum Dongen mee op de kaart?

Dongen Promotion (DP) gaat professionaliseren. In een nieuwe structuur en met een nieuw financieringsmodel gaat werk gemaakt worden van de beleving in Dongen Centrum, het economische functioneren, entertainment, ruimtelijk beleid, marketing & promotie. Een centrummanager gaat hierbij als ‘spin in het web’ helpen, sturen, faciliteren.

Meer info

Laatste nieuws

24-3-2020: Jaarmarkt 2020 gaat niet door.

Weersverwachting

Weersverwachting
Dongen
Weeronline.nl - Meer weer in Dongenweeronline.nl Altijd jouw weer