24-08-2015
Aanmeldingen verenigingen kindermarkt blijven achter

"De eerste dag stroomden de aanmeldingen binnen. Inmiddels 60 aanvragen voor een kraam en ruim 140 kinderen hebben zich aangemeld,” vertelt Paul Biekens, een van de organisatoren namens Dongen Promotion (DP). Er blijkt dus, net als vele jaren voorheen, ook weer grote animo voor de kindermarkt te zijn.

Dit jaar kent deze markt een nieuwe opzet. Verenigingen kunnen zich aanmelden en mogen gratis plaats nemen op de markt. ,,Dit loopt nog niet zo hard. Twee verenigingen hebben zich aangemeld. Komt waarschijnlijk omdat de meeste clubs de draad deze week of de komende week weer oppakken na de vakantie. Zij mogen hun vereniging op de markt promoten en dus ook hun clubkas spekken. Ook zij kunnen zich aanmelden via onze website of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ,” moedigt Paul de clubs aan.

Bron: Dongen Nieuws

Jaarmarkt 2020

kindermarkt

Jaarmarkt 2020 kan niet doorgaan

Zondag 19 april 2020 was de traditionele Jaarmarkt in Dongen gepland. We hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren.

Voor nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vacature

Vacature Centrummanager - Sollicitatietermijn verstreken

Zet jij Centrum Dongen mee op de kaart?

Dongen Promotion (DP) gaat professionaliseren. In een nieuwe structuur en met een nieuw financieringsmodel gaat werk gemaakt worden van de beleving in Dongen Centrum, het economische functioneren, entertainment, ruimtelijk beleid, marketing & promotie. Een centrummanager gaat hierbij als ‘spin in het web’ helpen, sturen, faciliteren.

Meer info

Laatste nieuws

24-3-2020: Jaarmarkt 2020 gaat niet door.

Weersverwachting

Weersverwachting
Dongen
Weeronline.nl - Meer weer in Dongenweeronline.nl Altijd jouw weer