23-09-2015
Uitnodiging Inspiratieworkshop: De wereld van morgen.


Deze eerste workshop van Dongen Promotion wordt verzorgd door Closer2Talent en is bedoeld om jullie als ondernemers meer inzicht te geven in jezelf, in je kwaliteiten als ondernemer en in vaardigheden die je hebt en gaat toepassen om je team en je klanten positief te beïnvloeden.

Ondernemers zijn mensen die zeer zelfstandig zijn en opereren. Zelfstandig ondernemen kun je echter niet alleen. Soms heb je een team van medewerkers die zich dagelijks inzetten. Altijd heb je een omgeving van klanten, leveranciers, partners, raadgevers, dienstverleners met wie je jouw bedrijf runt. Een goede ondernemer zijn is te vergelijken met een 10 – kamper, of zoals Nadine Broersen een 7 – kampster. Alle disciplines moeten jullie goed beheersen en in enkele disciplines blinken jullie mogelijk echt uit!

Deze avond worden jullie begeleid door Mark van den Broek en John Schellekens. Zie hen als coaches, als raadgevers en vooral als facilitators die ervoor willen zorgen dat jullie een boeiende avond gaan beleven. Het werkwoord “ beleven “ is heel belangrijk in deze context. Beleven doe je bij De Efteling, bij Oranjeparkfeesten, bij intochten van Sinterklaas, bij de voetbal – en handbalwedstrijden van Dongen, in de gemeenteraad. Dit zijn mooie en belangrijke belevingen. Beleven in de zin van leren is hetgeen dat zij nastreven.

‘Mensen vergeten wat je hebt gezegd, ze vergeten wat je hebt gedaan,
maar ze vergeten nooit het gevoel dat je ze hebt gegeven.’
-­‐ Maya Angelou -­‐

Mark en John nemen ons mee in wie we zijn als ondernemer, wat gastgerichtheid ons kan bieden en laten ons stilstaan bij goed ondernemerschap in Dongen. Ook komt de klant van de toekomst en trends aan bod, om gezamenlijk de impact daarvan te bespreken en zo uiteindelijk weer te leren kijken door de ogen van de klant.

Deze workshop is gratis voor alle leden van Dongen Promotion en de handvatten die u worden aangereikt zijn toepasbaar in alle branches.

Plaats: De Salamander
Datum: 7 oktober 2015
Tijd: 20.00 uur tot 22.30 uur – inloop vanaf 19.30 uur

Graag voor 1 oktober 2015 aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Jaarmarkt 2020

kindermarkt

Jaarmarkt 2020 kan niet doorgaan

Zondag 19 april 2020 was de traditionele Jaarmarkt in Dongen gepland. We hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren.

Voor nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vacature

Vacature Centrummanager - Sollicitatietermijn verstreken

Zet jij Centrum Dongen mee op de kaart?

Dongen Promotion (DP) gaat professionaliseren. In een nieuwe structuur en met een nieuw financieringsmodel gaat werk gemaakt worden van de beleving in Dongen Centrum, het economische functioneren, entertainment, ruimtelijk beleid, marketing & promotie. Een centrummanager gaat hierbij als ‘spin in het web’ helpen, sturen, faciliteren.

Meer info

Laatste nieuws

24-3-2020: Jaarmarkt 2020 gaat niet door.

Weersverwachting

Weersverwachting
Dongen
Weeronline.nl - Meer weer in Dongenweeronline.nl Altijd jouw weer