29-09-2015
Dongen Promotion 'knipt korting'

Zoals vermeld op de activiteitenkalender houden we weer een 'Dongen Promotion knipt korting' actie in samenwerking met het weekblad.
Ingrid en Sandy zijn al een rondje aan het doen voor deelname, de kosten zijn 20 euro. Omdat ze niet overal tijdig langs kunnen gaan, doen we deze oproep, dus als je mee wil doen meld je aan. Verzin wel een echte actie!

Aanmelden bij Ingrid (DA Ingrid) of Sandy (Bruna Dongen) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De actie loopt van donderdag 15 oktober t/m donderdag 22 oktober.
(10 oktober is de uiterste inleverdatum )

Jaarmarkt 2020

kindermarkt

Jaarmarkt 2020 kan niet doorgaan

Zondag 19 april 2020 was de traditionele Jaarmarkt in Dongen gepland. We hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren.

Voor nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vacature

Vacature Centrummanager - Sollicitatietermijn verstreken

Zet jij Centrum Dongen mee op de kaart?

Dongen Promotion (DP) gaat professionaliseren. In een nieuwe structuur en met een nieuw financieringsmodel gaat werk gemaakt worden van de beleving in Dongen Centrum, het economische functioneren, entertainment, ruimtelijk beleid, marketing & promotie. Een centrummanager gaat hierbij als ‘spin in het web’ helpen, sturen, faciliteren.

Meer info

Laatste nieuws

24-3-2020: Jaarmarkt 2020 gaat niet door.

Weersverwachting

Weersverwachting
Dongen
Weeronline.nl - Meer weer in Dongenweeronline.nl Altijd jouw weer