05-03-2016
Wensen uit wensboom komen goed terecht 

Inwoners van Dongen en omstreken konden via 'de wensboom' wensen insturen naar Dongen Promotion.

High Tea voor 31 mantelzorgers van de afdeling ‘Zonnebloemhof’ van de Volkaert
De eerste wens ging naar maar liefst 31 vrijwillige mantelzorgers die werken op de afdeling 'Zonnebloemhof', die bij de Volkaert de mensen met dementie ondersteunen.

Wensboom High Tea

Eeuwige herinnering
De tweede wens was van de familie Wijnen. De familie Wijnen had een wens ingestuurd voor de familie Vissers. De twee families kenden elkaar van voetbal waar ze samen hun kinderen staan toe te juichen. Hun wens was om met de familie nog wat mooie herinneringen te kunnen maken samen met een ziek familielid. De prijs was een workshop van Josien Broeren waar de familie samen een eeuwige herinnering maakte.

Wensboom 5

Aandacht voor alle kinderen

De derde en laatste wens was voor drie kinderen die individueel de aandacht verdienen. De wens was aangevraagd door de ouders van de drie kinderen. Tieme, de middelste van drie kinderen is namelijk op jonge leeftijd al ernstig ziek. Hij heeft taaislijmziekte. Tieme vertelde dat zijn droom is om te gaan racen. Voor Tieme is een middagje karten geregeld. De ouders hadden ook nog wensen voor hun twee andere kinderen Mauren en Iefke opgeschreven. Zij moeten immers ook rekening houden met hun zieke broertje, vandaar dat zij ook in het zonnetje werden gezet. Mauren wilde dolgraag samen met een DJ muziek draaien. Ook deze wens werd vervuld. De allerlaatste wens was voor Iefke. Ze vertelde verlegen dat ze een prinses wilde zijn. Voor haar werd geregeld dat ze naar de Efteling mocht om daar een voor een dag prinses te zijn. De familie is dankbaar dat ze voor iedere kind een-dag-om-nooit-te-vergeten hebben beleefd.

Wensboom 1

 

Kerstmarkt Dongen

kindermarkt
Datum Za: 15 december 2018
Lees meer  

Jaarmarkt 2019

kindermarkt
Datum Zo: 14 April 2019
Lees meer  

Lifestyle event 2018

Lifestyle-event
Datum za. 8 september 2018
Lees meer  

Kindermarkt 2018

kindermarkt
Datum zo. 2 september 2018
Lees meer