04-04-2016

Beste bewoners,

Zoals u waarschijnlijk allen reeds vernomen heeft, is het ZONDAG 17 APRIL wederom jaarmarkt in Dongen.

Omdat wij als organisatie best beseffen dat u hiervan hinder kunt ondervinden, hebben wij alles in het werk gesteld om dit tot een minimum te beperken.

Wij sturen u deze brief omdat wij niet zonder uw hulp dit evenement kunnen doen slagen. Omdat de kramen in de vroege ochtend geplaatst worden, verzoeken wij u uw auto op zaterdagavond reeds buiten het parcours te parkeren. Ook als uw auto normaal in uw garage staat. U moet er rekening mee houden dat, als u zondag de auto wilt gebruiken, u deze vroegtijdig buiten het jaarmarktparcours moet plaatsen..

Het parkeerterrein aan de Biezen (hoek Hoge Ham) wordt dit jaar gebruikt voor de centrale post. Wij verzoeken u daarom ook dit parkeerterrein vanaf vrijdag 15 april 15:00 uur auto-vrij te houden. In de St. Josephstraat, vanaf de achterkant Intertoys tot de Jan Mertenslaan komen geen kramen te staan, maar wordt wel afgesloten, dus ook daar kunnen geen auto’s staan.
Mochten er zich problemen voordoen, met standhouders of bezoekers van de jaarmarkt, dan verzoeken wij u niet eigenhandig op te treden maar dit te melden bij de centrale post.

Zondagavond, na afloop van de markt, wordt in opdracht van Dongen Promotion het parcours van de jaarmarkt schoongemaakt.

U kunt de organisatie bereiken op telefoon nummer 06-22393499.

Wij wensen u een prettige jaarmarkt-zondag toe.

Organisatie Jaarmarkt,
DONGEN PROMOTION.

Kerstmarkt Dongen

kindermarkt
Datum Za: 15 december 2018
Lees meer  

Jaarmarkt 2019

kindermarkt
Datum Zo: 14 April 2019
Lees meer  

Lifestyle event 2018

Lifestyle-event
Datum za. 8 september 2018
Lees meer  

Kindermarkt 2018

kindermarkt
Datum zo. 2 september 2018
Lees meer