Oranjeweek actie Dongen Promotion en Oranjeparkfestival 

18-04-2016

Oranjeparkfestival organiseert komende week van 18 tot en met 23 april samen met winkeliersvereniging Dongen Promotion een gezamenlijke Oranjeweek actie. Winkelend publiek dat in die week in een Dongense winkel een oranjeproduct koopt, maakt kans op een minuut gratis winkelen bij Jumbo Dongen. Wanneer een winkelier geen oranjeproduct in zijn winkel heeft en er toch iets gekocht is, krijgt de klant een lot. Alle winkeliers van Dongen Promotion doen aan deze speciale actie mee en zijn herkenbaar aan de poster bij de ingang van hun winkel.

Een verzoek van de organisatoren aan de winkeliers: Tover uw etalage om naar een Oranje sfeer. Woensdagmiddag 27 april om 15.30 uur wordt tijdens het Oranjeparkfestival in park Vredeoord de winnaar bekend gemaakt. Deze dient aanwezig te zijn om de prijs in ontvangst te nemen. 

DP Oranjecomie raamposter

Jaarmarkt 2020

kindermarkt

Jaarmarkt 2020 kan niet doorgaan

Zondag 19 april 2020 was de traditionele Jaarmarkt in Dongen gepland. We hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren.

Voor nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vacature

Vacature Centrummanager - Sollicitatietermijn verstreken

Zet jij Centrum Dongen mee op de kaart?

Dongen Promotion (DP) gaat professionaliseren. In een nieuwe structuur en met een nieuw financieringsmodel gaat werk gemaakt worden van de beleving in Dongen Centrum, het economische functioneren, entertainment, ruimtelijk beleid, marketing & promotie. Een centrummanager gaat hierbij als ‘spin in het web’ helpen, sturen, faciliteren.

Meer info

Laatste nieuws

24-3-2020: Jaarmarkt 2020 gaat niet door.

Weersverwachting

Weersverwachting
Dongen
Weeronline.nl - Meer weer in Dongenweeronline.nl Altijd jouw weer