Van de bestuurstafel: Jaarmarkt 2017 op 9 april

12-05-2016

Het bestuur van Dongen Promotion heeft de nieuwe datum vastgesteld voor de jaarmarkt 2017, op de tweede zondag van april.
Traditioneel zou gekozen worden voor de derde zondag in april, maar dan is het Pasen. De vierde zondag gaat te dicht naar de Koningsdag.

Onze vaste relaties worden in november 2016 door ons weer uitgenodigd om in te schrijven. Deze inschrijving is vroeger dan voorgaande jaren. Tevens gaat dan ook ons nieuwe email adres de lucht in: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ondernemers voor wie de Dongen Promotion Jaarmarkt nieuw is, kunnen zich vanaf november 2016 via dit e-mailadres aanmelden. 

Jaarmarkt 2020

kindermarkt

Jaarmarkt 2020 kan niet doorgaan

Zondag 19 april 2020 was de traditionele Jaarmarkt in Dongen gepland. We hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren.

Voor nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vacature

Vacature Centrummanager - Sollicitatietermijn verstreken

Zet jij Centrum Dongen mee op de kaart?

Dongen Promotion (DP) gaat professionaliseren. In een nieuwe structuur en met een nieuw financieringsmodel gaat werk gemaakt worden van de beleving in Dongen Centrum, het economische functioneren, entertainment, ruimtelijk beleid, marketing & promotie. Een centrummanager gaat hierbij als ‘spin in het web’ helpen, sturen, faciliteren.

Meer info

Laatste nieuws

24-3-2020: Jaarmarkt 2020 gaat niet door.

Weersverwachting

Weersverwachting
Dongen
Weeronline.nl - Meer weer in Dongenweeronline.nl Altijd jouw weer