19-08-2016

Dongen Promotion Kindermarkt met 300 verkopende kinderen

De traditionele Dongen Promotion (DP) kindermarkt is dit jaar weer 18 september. Zoals gebruikelijk bieden de kinderen hun overtollig speelgoed aan en hun helpende ouders veelal kinderkleding. Volgens marktmeester Paul Biekens hebben zich al 300 kinderen ingeschreven voor een plekje in de vele marktkramen die DP deze dag gratis aanbiedt. De markt is dit jaar alleen in de Tramstraat en loopt vanaf Intertoys tot Smaak ijssalon. ,,De renovatie van het Looiersplein is in een ver gevorderd stadium. Normaal nemen we ook het gedeelte Looiersplein naar de Tramstraat mee. Dat is nu nog een bouwput,” vertelt Biekens. Daardoor komt de organisatie ruimte te kort, hetgeen dan ook de oorzaak dat dit jaar geen verenigingen zijn uitgenodigd om hun clubkas te komen spekken. ,,Mocht er echter toch nog een club zijn die wat wil doen, dan kunnen in wij hun altijd nog, na overleg, op het Looiersplein een plaatsje aanbieden.” Namens DP krijgen de deelnemende kinderen een drankje en een versnapering aangeboden. De kindermarkt is officieel open vanaf 12.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Vanaf 11.00 uur kunnen de kinderen hun kraam gaan inrichten. De toegang is gratis

Jaarmarkt 2020

kindermarkt

Jaarmarkt 2020 kan niet doorgaan

Zondag 19 april 2020 was de traditionele Jaarmarkt in Dongen gepland. We hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren.

Voor nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vacature

Vacature Centrummanager - Sollicitatietermijn verstreken

Zet jij Centrum Dongen mee op de kaart?

Dongen Promotion (DP) gaat professionaliseren. In een nieuwe structuur en met een nieuw financieringsmodel gaat werk gemaakt worden van de beleving in Dongen Centrum, het economische functioneren, entertainment, ruimtelijk beleid, marketing & promotie. Een centrummanager gaat hierbij als ‘spin in het web’ helpen, sturen, faciliteren.

Meer info

Laatste nieuws

24-3-2020: Jaarmarkt 2020 gaat niet door.

Weersverwachting

Weersverwachting
Dongen
Weeronline.nl - Meer weer in Dongenweeronline.nl Altijd jouw weer