18-11-2016

Uitnodiging bijeenkomst: Laat je niet overvallen

Bijeenkomst voor ondernemers en medewerkers.

Hoe kunt u een overval, afpersing, diefstal en agressie voorkomen? Een overval, afpersing, winkeldiefstal of agressie zijn incidenten die u het liefst wilt voorkomen. U en uw medewerkers kunnen zelf veel doen aan preventie. Hoe? Hoor hier alles over tijdens de bijeenkomst ‘Laat je niet overvallen’ op 28 november 2016, gratis en bij u in de buurt.

WINKELDIEFSTAL EN AGRESSIE

Winkeldiefstal kost de Nederlandse detailhandel jaarlijks 500 miljoen euro. Anders gezegd: u werkt 1 dag per week voor niets! Een goede aanpak van winkeldieven is daarom van groot belang. Daarnaast blijkt uit onderzoek van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) dat ruim 30% van de winkels te maken heeft met agressieve klanten. Het is daarom belangrijk dat u weet hoe u diefstal en agressie kunt voorkomen en wat u kunt doen als u er toch mee te maken krijgt.

OVERVALLEN EN AFPERSING

Ook in 2016 wordt door de overheid hard gewerkt aan verdere afname van het aantal overvallen. Elke overval is er namelijk één te veel! Niet alleen vanwege de schade, maar vooral vanwege de impact die het heeft op u en uw medewerkers. Datzelfde geldt voor afpersing, waarbij het gaat om het onder druk (zoals bedreiging) afgeven van geld, goederen, informatie of aangaan van een schuld. Leer wat u zelf kunt doen om de kans op een overval of afpersing te verkleinen. Zorg dat u bent voorbereid en kom naar de bijeenkomst ‘Laat je niet overvallen!’

DATUM EN LOCATIE BIJEENKOMST

Maandag 28 november 2016
Sociëteit Philharmonie
Oude Goirlese Weg 167
5025 SB Tilburg

PROGRAMMA

18.00 uur Ontvangst met koffie/thee en een broodje
18.45 uur Openingswoord door Districtschef Peter Verschuur
19.00 uur Presentatie door Districtschef Peter Verschuur
19.15 uur Workshop ‘Afrekenen met winkeldiefstal en agressie’ incl. acteur
20.15 uur Korte pauze
20.30 uur Workshop ‘Voorkom een overval’
21.30 uur Napraten en drankje
22.00 uur Einde

AANMELDEN

Deelname is geheel kosteloos. Zorg dat u erbij bent en meld u aan via www.laatjenietovervallen.nl 

Laat je niet overvallen

Jaarmarkt 2020

kindermarkt

Jaarmarkt 2020 kan niet doorgaan

Zondag 19 april 2020 was de traditionele Jaarmarkt in Dongen gepland. We hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren.

Voor nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vacature

Vacature Centrummanager - Sollicitatietermijn verstreken

Zet jij Centrum Dongen mee op de kaart?

Dongen Promotion (DP) gaat professionaliseren. In een nieuwe structuur en met een nieuw financieringsmodel gaat werk gemaakt worden van de beleving in Dongen Centrum, het economische functioneren, entertainment, ruimtelijk beleid, marketing & promotie. Een centrummanager gaat hierbij als ‘spin in het web’ helpen, sturen, faciliteren.

Meer info

Laatste nieuws

24-3-2020: Jaarmarkt 2020 gaat niet door.

Weersverwachting

Weersverwachting
Dongen
Weeronline.nl - Meer weer in Dongenweeronline.nl Altijd jouw weer