31-12-2016

Paul Biekens is, samen met Kelly van Zon, Dongenaar van het jaar geworden

Paul Biekens is bestuurslid van Dongen Promotion, wat erg veel taken met zich meebrengt. Hij organiseert onder andere de Kindermarkt in Dongen en regelt hier verschillende dingen zodat dit ieder jaar een groot succes is, hier is hij voorafgaand veel mee bezig om alles ook te kunnen realiseren. Verder is Paul Biekens dit jaar voor het 10e jaar ijsmeester bij DongenIce, dit omdat hij dit superleuk vind om te doen maar betekent wel dat hij s’nachts voor dat hij naar de winkel gaat de ijsbaan gaat verzorgen zodat de rest van Dongen hier de volgende dag weer plezier op kan maken.”

 Paul Biekens

 (Bron: Dongen.nieuws.nl)

 

 

Jaarmarkt 2020

kindermarkt

Jaarmarkt 2020 kan niet doorgaan

Zondag 19 april 2020 was de traditionele Jaarmarkt in Dongen gepland. We hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren.

Voor nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vacature

Vacature Centrummanager - Sollicitatietermijn verstreken

Zet jij Centrum Dongen mee op de kaart?

Dongen Promotion (DP) gaat professionaliseren. In een nieuwe structuur en met een nieuw financieringsmodel gaat werk gemaakt worden van de beleving in Dongen Centrum, het economische functioneren, entertainment, ruimtelijk beleid, marketing & promotie. Een centrummanager gaat hierbij als ‘spin in het web’ helpen, sturen, faciliteren.

Meer info

Laatste nieuws

24-3-2020: Jaarmarkt 2020 gaat niet door.

Weersverwachting

Weersverwachting
Dongen
Weeronline.nl - Meer weer in Dongenweeronline.nl Altijd jouw weer