Misschien is het u al opgevallen, maar op de Hoge Ham worden vier lantaarnpalen getooid met feestverlichting. Speciaal voor het winkelend publiek en passanten is er een proefopstelling gemaakt zodat iedereen kan zien wat er te kiezen valt.  

Na ruim dertig jaar dienst te hebben gedaan is de feestelijke straatverlichting, die dankzij Dongen Promotion rondom de feestdagen het centrum van Dongen siert, dringend aan vervanging toe. Dat gaat gepaard met een flinke investering en daarom gaat de winkeliersvereniging niet over een nacht ijs!

Bedrijven werden benaderd en ook de grote beurs Christmas World in Frankfurt werd bezocht. Na veel wikken en wegen, waarbij rekening gehouden werd met kwaliteit, vochtbestendigheid en opbergmogelijkheden, werd een voorselectie gemaakt voor twee uitvoeringen. ‘We willen op korte termijn een beslissing nemen, want de oude verlichting komt beslist niet meer terug’, aldus John Jansen, die wijst op de mogelijke uitvoeringen, die in de buurt van zijn winkel John Flora zijn opgehangen.

Opties:

Optie 1

Keuze 2

Keuze 3
De eerste optie is een sierlijke verlichting, waarin elementen uit de feestmaand verwerkt zijn. ‘Je ziet een staf, een ster en vuurwerk’, zegt John, die eraan toevoegt dat er ook gekozen kan worden voor dezelfde optie maar dan aangevuld met een kleurenvlak om het element ook overdag meer te laten opvallen (optie 2). De derde optie is een lichtkorf. Deze sierlijke en eer neutrale verlichting heeft als voordeel dat ermee gevarieerd kan worden. Bij hoge lantaarns wordt de maximale lengte gebruikt. Bij lagere exemplaren wordt de korf wat compacter.

Laat je horen!

Tijdens de voorjaarsvergadering van Dongen Promotion werd duidelijk dat de leden het belangrijk vinden dat we een beslissing nemen die ook gedragen wordt door de plaatselijke bevolking.

U helpt ons en u krijgt half november een feestelijke verlichting waar de meerderheid van de mensen zeker blij mee is’. Ga ’s avonds kijken! Op deze pagina een impressie van de elementen bij daglicht. Wilt u een goed beeld hebben?

Loop dan een keertje ’s avonds door de Hoge Ham en ervaar het effect.

Doe mee en maak kans op een leuk presentje! Stemmen kan tot 1 april 2017.  

Jaarmarkt 2020

kindermarkt

Jaarmarkt 2020 kan niet doorgaan

Zondag 19 april 2020 was de traditionele Jaarmarkt in Dongen gepland. We hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren.

Voor nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vacature

Vacature Centrummanager - Sollicitatietermijn verstreken

Zet jij Centrum Dongen mee op de kaart?

Dongen Promotion (DP) gaat professionaliseren. In een nieuwe structuur en met een nieuw financieringsmodel gaat werk gemaakt worden van de beleving in Dongen Centrum, het economische functioneren, entertainment, ruimtelijk beleid, marketing & promotie. Een centrummanager gaat hierbij als ‘spin in het web’ helpen, sturen, faciliteren.

Meer info

Laatste nieuws

24-3-2020: Jaarmarkt 2020 gaat niet door.

Weersverwachting

Weersverwachting
Dongen
Weeronline.nl - Meer weer in Dongenweeronline.nl Altijd jouw weer