Zaterdag 14 september 2019 - Lifestyle event

Op zaterdag 14 september zal het Looiersplein weer bol staan van modeshows, proeverijtjes en andere presentaties van de leuke lifestyle zaken die Dongen te bieden heeft. De modeshows zullen weer erg bijzonder zijn dit jaar. Er zullen prachtige herfstkleuren, mooie prints en een enorme diversiteit aan stijlen voorbij komen. Dit alles kan onder het genot van een lekker hapje bekeken worden. Ga daarna nog even langs de leuke stands van de lifestyle zaken en u heeft een onvergetelijke middag.

Modeshow

Jaarmarkt 2020

kindermarkt

Jaarmarkt 2020 kan niet doorgaan

Zondag 19 april 2020 was de traditionele Jaarmarkt in Dongen gepland. We hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren.

Voor nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vacature

Vacature Centrummanager - Sollicitatietermijn verstreken

Zet jij Centrum Dongen mee op de kaart?

Dongen Promotion (DP) gaat professionaliseren. In een nieuwe structuur en met een nieuw financieringsmodel gaat werk gemaakt worden van de beleving in Dongen Centrum, het economische functioneren, entertainment, ruimtelijk beleid, marketing & promotie. Een centrummanager gaat hierbij als ‘spin in het web’ helpen, sturen, faciliteren.

Meer info

Laatste nieuws

24-3-2020: Jaarmarkt 2020 gaat niet door.

Weersverwachting

Weersverwachting
Dongen
Weeronline.nl - Meer weer in Dongenweeronline.nl Altijd jouw weer