Kerstmarkt 2019

Ondernemersvereniging Dongen Promotion organiseert zaterdag 14 december 2019 de jaarlijkse kerstmarkt in het centrum van Dongen.
Naast de vele kramen, veelal particulieren, goede doelen en verenigingen wordt het publiek op diverse punten in het centrum van Dongen getrakteerd op diverse soorten entertainment zoals muziek en dansen en zullen er winterse lekkernijen te verkrijgen zijn. De kerststal zal natuurlijk ook weer aanwezig op het Looiersplein
Er zijn nog kramen beschikbaar, u betaalt hiervoor € 15,00 inschrijfgeld.
De kramen zijn niet beschikbaar voor handelaren en politieke partijen.
De Kerstmarkt begint om 16:00 uur in de Hoge Ham vanaf ons Pleintje richting het Looiersplein.
Tegen de klok van 21:00 uur is de Markt afgelopen. De winkels van onze leden rondom de Kerstmarkt zullen deze avond open zijn.
Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijfformulier Kerstmarkt 2019

vul aub uw naam in

Vul aub uw straat en huisnummer in

Vul aub uw e-mailadres in

Vul aub uw telefoonnummer in

 

Algemene voorwaarden en spelregels Kerstmarkt 

Uw inschrijving is pas definitief na inschrijving via het inschrijfformulier en na het ontvangen van een inschrijfbevestiging, deze krijgt u na het ontvangen van het inschrijfgeld van € 15,- op het rekeningnummer (NL28RABO0111.9046.68) van Dongen Promotion.

Deelnemers kunnen zich 14 december melden bij de organisatie (herkenbaar aan rode Dongen Promotion jas) en hier het kraamnummer toegewezen krijgen. De organisatie verwacht u bij het Cammeleur terrein in de Hoge Ham.

Ter controle neemt u een afdruk van uw inschrijfbevestiging mee ter inzage voor de organisatie.

U mag de markt betreden en de u toegewezen kraam inrichten vanaf 15:00 uur, niet eerder.

Uw kraam dient tot minimaal 21:00 bezet te zijn en eventuele rotzooi dient door u opgeruimd te zijn.

Er mag i.v.m. de warenwet geen voedsel en/of drank verkocht worden! Overtredingen van deze wet zijn geenszins de verantwoordelijkheid van Dongen Promotion.

Vuurkorven of ander openbaar vuur zijn ten strengste verboden.

U dient zich ten alle tijden te houden aan de regels opgelegd door politie, brandweer of leden van Dongen Promotion (herkenbaar aan de rode jas).

Iedere kraam is voorzien van verlichting. Wij zouden het erg sfeervol vinden als u zelf nog wat verlichting meeneemt, het is echter niet toegestaan deze extra verlichting aan te brengen op de haspels van Dongen Promotion, dit i.v.m. de capaciteit. Wij adviseren u verlichting op batterijen mee te nemen. Heeft u behoefte aan extra stroom dient u dit zelf te regelen bij winkeliers of buurtbewoners.

Op uw inschrijving mag u een voorkeur aangeven. De organisatie doet haar uiterste bestaan om aan deze wensen te voldoen. Het invullen van een voorkeur is echter geen garantie dat deze ook mogelijk is.

Rest ons nog u een gezellige Kerstmarkt toe te wensen en tot volgend jaar.

Kerstmarkt Dongen

kindermarkt
Datum Za: 14 december 2019
Lees meer  

Lifestyle event 2019

Lifestyle-event
Datum za. 14 september 2019
Lees meer  

Kindermarkt 2019

kindermarkt
Datum zo. 6 oktober 2019
Lees meer  

Jaarmarkt 2019

kindermarkt
Datum Zo: 14 April 2019
Lees meer