Zaterdag 16 september is er een groot modefestijn in Dongen met een modeshow en een proeverij op het Looiersplein, alle mode zaken presenteren hun nieuwe producten en er zijn diverse akties.

Zondag 17 September vindt in de Tramstraat en op het Looiersplein de jaarlijkse Kindermarkt plaats. Achter 80 kramen staan ongeveer 300 kinderen die proberen allerlei spullen te verkopen. Dongen Promotion zorgt er voor dat de kleine verkopertjes niets te kort komen. Zo word er een ijsje aangeboden, vers gemaakt door ijsverkoop J.C. de bruijn. Cafe d'Ouwe Sok heeft vaak een springkussen voor de deur staan en ze krijgen een lekker pakje drinken.

Dongen Promotion biedt dit jaar ook de verenigingen van Dongen de kans om hun nieuwe leden te werven of hun clubkas te spekken! Dat kan gaan van ponyrijden, doeltje schieten, darts pijlen gooien of wat dan ook. Als het maar kind gerelateerde activiteiten zijn.

Kindermarkt 2016

Alle inschrijvingen zijn pas geldig als het inschrijfformulier is goedgekeurd. Er kunnen maximaal 8 kinderen per kraam worden ingeschreven.

Download hier de spelregels voor de Kindermarkt.

E-mail adres organisatie kindermarkt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-----

N.B. 

De kramen voor de kindermarkt zijn allemaal weg. Inschrijvingen die nu nog binnenkomen plaatsen we op een wachtlijst (dit wordt bevestigd via een aparte mail die na eventuele inschrijving verzonden wordt).   

Kerstmarkt Dongen

kindermarkt
Datum Za: 15 december 2018
Lees meer  

Jaarmarkt 2019

kindermarkt
Datum Zo: 14 April 2019
Lees meer  

Lifestyle event 2018

Lifestyle-event
Datum za. 8 september 2018
Lees meer  

Kindermarkt 2018

kindermarkt
Datum zo. 2 september 2018
Lees meer