16 en 17 September Lifestyle event en kindermarkt

Zaterdag 16 september is er een groot modefestijn in Dongen met een modeshow en een proeverij op het Looiersplein, alle mode zaken presenteren hun nieuwe producten en er zijn diverse akties.

Zondag 17 September vindt in de Tramstraat en op het Looiersplein de jaarlijkse Kindermarkt plaats. Achter 80 kramen staan ongeveer 300 kinderen die proberen allerlei spullen te verkopen. Dongen Promotion zorgt er voor dat de kleine verkopertjes niets te kort komen. Zo word er een ijsje aangeboden, vers gemaakt door ijsverkoop J.C. de bruijn. Cafe d'Ouwe Sok heeft vaak een springkussen voor de deur staan en ze krijgen een lekker pakje drinken.

Dongen Promotion biedt dit jaar ook de verenigingen van Dongen de kans om hun nieuwe leden te werven of hun clubkas te spekken! Dat kan gaan van ponyrijden, doeltje schieten, darts pijlen gooien of wat dan ook. Als het maar kind gerelateerde activiteiten zijn.

Kindermarkt 2016

Alle inschrijvingen zijn pas geldig als het inschrijfformulier is goedgekeurd. Er kunnen maximaal 8 kinderen per kraam worden ingeschreven.

Download hier de spelregels voor de Kindermarkt.

E-mail adres organisatie kindermarkt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-----

N.B. 

De kramen voor de kindermarkt zijn allemaal weg. Inschrijvingen die nu nog binnenkomen plaatsen we op een wachtlijst (dit wordt bevestigd via een aparte mail die na eventuele inschrijving verzonden wordt).   

Jaarmarkt 2020

kindermarkt

Jaarmarkt 2020 kan niet doorgaan

Zondag 19 april 2020 was de traditionele Jaarmarkt in Dongen gepland. We hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren.

Voor nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vacature

Vacature Centrummanager - Sollicitatietermijn verstreken

Zet jij Centrum Dongen mee op de kaart?

Dongen Promotion (DP) gaat professionaliseren. In een nieuwe structuur en met een nieuw financieringsmodel gaat werk gemaakt worden van de beleving in Dongen Centrum, het economische functioneren, entertainment, ruimtelijk beleid, marketing & promotie. Een centrummanager gaat hierbij als ‘spin in het web’ helpen, sturen, faciliteren.

Meer info

Laatste nieuws

24-3-2020: Jaarmarkt 2020 gaat niet door.

Weersverwachting

Weersverwachting
Dongen
Weeronline.nl - Meer weer in Dongenweeronline.nl Altijd jouw weer