De ondernemersvereniging van Dongen

Welkom op de website van de ondernemersvereniging van Dongen: De naam ondernemingsvereniging is gekozen omdat onze vereniging naast winkeliers ook horecaondernemers, banken en service-instellingen tot haar leden mag rekenen. De voornaamste doelstelling van onze vereniging is te zorgen voor een optimaal ondernemersklimaat binnen de gemeente Dongen. Om dit doel te bereiken heeft de vereniging intensief contact met haar leden. Regelmatig contact met instellingen zoals Kamer van Koophandel, M.K.B. en Gemeente Dongen, is voor de continuïteit van groot belang. Dongen Promotion is in eerste instantie opgericht voor de inwoners van Dongen. Het is onze intentie om u op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes en activiteiten.Daarnaast vindt u meer informatie op deze website over onze leden en haar diensten. Wilt u meer informatie gebruik dan het contactformulier of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jaarmarkt 2020

kindermarkt

Jaarmarkt 2020 kan niet doorgaan

Zondag 19 april 2020 was de traditionele Jaarmarkt in Dongen gepland. We hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren.

Voor nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vacature

Vacature Centrummanager - Sollicitatietermijn verstreken

Zet jij Centrum Dongen mee op de kaart?

Dongen Promotion (DP) gaat professionaliseren. In een nieuwe structuur en met een nieuw financieringsmodel gaat werk gemaakt worden van de beleving in Dongen Centrum, het economische functioneren, entertainment, ruimtelijk beleid, marketing & promotie. Een centrummanager gaat hierbij als ‘spin in het web’ helpen, sturen, faciliteren.

Meer info

Laatste nieuws

24-3-2020: Jaarmarkt 2020 gaat niet door.

Weersverwachting

Weersverwachting
Dongen
Weeronline.nl - Meer weer in Dongenweeronline.nl Altijd jouw weer