Samenwerkingsverbanden

 

Uit in Dongen
Beleef verrassend Dongen. Op deze website vind je tips en toeristische informatie over de gemeente Dongen. Hier ontdek je wat de dorpen Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart te bieden hebben. De gemeente ligt in het ´Hart van Brabant´ tussen Tilburg en Breda en op 7 km afstand van De Efteling en de Loonse en Drunense duinen.

VOCD Dongen
Vereniging Ondernemers Contact Dongen.
De VOCD behartigt ten behoeve van de in Dongen gevestigde B2B ondernemingen de voorkomende collectieve, lokale en regionale belangen op economisch en maatschappelijk gebied. Daarnaast creëert zij een plaats waar ondernemers en andere partijen elkaar ontmoeten. Het VOCD-bestuur overlegt regelmatig met het gemeentebestuur over diverse onderwerpen die betrekking hebben op het economisch klimaat.  

Vrijetijdshuis Brabant
De marketingorganisatie voor de vrijetijdssector.  

Gemeente Dongen
Hoge Ham 62 5104 JJ Dongen
Telefoon 0162 - 38 32 00

Kamer van Koophandel
Telefoon 088 585 1 585

Jaarmarkt 2020

kindermarkt

Jaarmarkt 2020 kan niet doorgaan

Zondag 19 april 2020 was de traditionele Jaarmarkt in Dongen gepland. We hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren.

Voor nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vacature

Vacature Centrummanager - Sollicitatietermijn verstreken

Zet jij Centrum Dongen mee op de kaart?

Dongen Promotion (DP) gaat professionaliseren. In een nieuwe structuur en met een nieuw financieringsmodel gaat werk gemaakt worden van de beleving in Dongen Centrum, het economische functioneren, entertainment, ruimtelijk beleid, marketing & promotie. Een centrummanager gaat hierbij als ‘spin in het web’ helpen, sturen, faciliteren.

Meer info

Laatste nieuws

24-3-2020: Jaarmarkt 2020 gaat niet door.

Weersverwachting

Weersverwachting
Dongen
Weeronline.nl - Meer weer in Dongenweeronline.nl Altijd jouw weer