De ondernemersvereniging van Dongen gaat andere koers

Welkom op de website van de ondernemersvereniging van Dongen: Deze website is momenteel niet actueel. Er gebeurt achter de schermen wel veel. Per 29 januari jl. is een nieuw bestuur aangetreden en er is ook een nieuwe organisatiestructuur met commissies ingericht.

Tevens is een aanvraag gedaan bij de gemeente Dongen om Reclamebelasting te heffen in het centrum en dit vervolgens uit te keren aan Dongen Promotion. Als de gemeenteraad op 9 april aanstaande een positief besluit neemt, dan gaat Dongen Promotion aan de slag in de nieuwe professionelere structuur. Kenmerkend daarin is, dat een Centrummanager gaat helpen met de uitvoering van een (vernieuwd) jaarprogramma en de commissies ondersteunt. Het is onze intentie om u op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes en activiteiten via deze website en andere media. Dit wordt naar alle waarschijnlijkheid opgepakt in mei-juni 2020. Wilt u meer informatie, mail dan gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk voor het laatste nieuws altijd eventjkes op onze nieuwspagina.

Jaarmarkt 2020

kindermarkt

Jaarmarkt 2020 kan niet doorgaan

Zondag 19 april 2020 was de traditionele Jaarmarkt in Dongen gepland. We hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren.

Voor nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vacature

Vacature Centrummanager - Sollicitatietermijn verstreken

Zet jij Centrum Dongen mee op de kaart?

Dongen Promotion (DP) gaat professionaliseren. In een nieuwe structuur en met een nieuw financieringsmodel gaat werk gemaakt worden van de beleving in Dongen Centrum, het economische functioneren, entertainment, ruimtelijk beleid, marketing & promotie. Een centrummanager gaat hierbij als ‘spin in het web’ helpen, sturen, faciliteren.

Meer info

Laatste nieuws

24-3-2020: Jaarmarkt 2020 gaat niet door.

Weersverwachting

Weersverwachting
Dongen
Weeronline.nl - Meer weer in Dongenweeronline.nl Altijd jouw weer