24-07-2016

Start werkzaamheden maandag 8 augustus 2016

De gemeente start maandag 8 augustus met het onderhoud van de brug Vierbundersweg. Er komt nieuw asfalt en de leuningen worden vervangen of gerepareerd. De brug is in deze periode afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. Afhankelijk van het weer duren de werkzaamheden tot en met 26 augustus 2016.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer op de A27 komende vanaf Gorinchem omgeleid vanaf Oosterhout-Zuid (afrit 17), via de Vijf Eikenweg (N631) en de Rijksweg (N282) naar de Burgemeester Letschertweg (N260).  

Het verkeer op de A27 komende vanaf Breda wordt omgeleid vanaf Breda-Noord (afrit 16) via de Rijksweg (N282) en de Burgemeester Letschertweg (N260).

Verkeer vanuit Tilburg wordt omgeleid vanaf de kruising Vierbundersweg/Burgemeester Letschertweg (N260/ N632) via de Vierbundersweg en de Eindsestraat. Hetzelfde geldt voor het verkeer naar Dongen.

Verkeer vanuit Tilburg kruising Vierbundersweg/Burgemeester Letschertweg (N260/N632) met de bestemming Oosterhout, Tichelrijt en industrieterrein Dongen wordt omgeleid via de Burgemeester Letschertweg (N260) en de Dongenseweg.

Verkeer vanuit Dongen met bestemming Tilburg wordt omgeleid via de Dongenseweg, Rijksweg (N282) en de Burgemeester Letschertweg (N260).

Fietsers vanuit Tilburg richting Dongen worden omgeleid via de Vierbundersweg, Kanaaldijk Noord, fietsbrug, Kanaaldijk Zuid, Danielsweg naar De Slof en vice versa.

Mogelijke overlast

U kunt hinder ondervinden van het werkverkeer of geluidsoverlast hebben van de werkzaamheden. De aannemer probeert de overlast tot een minimum te beperken . De gemeente vraagt hiervoor uw begrip

Meer informatie

Hebt u naar aanleiding van deze brief nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Wendy Doorakkers van de gemeente. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 013 542 84 69 en per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor vragen tijdens de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Gertjan Bax van de gemeente. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 53 54 28 43 en per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Plattegrond

Download plattegrond als PDF

Jaarmarkt 2020

kindermarkt

Jaarmarkt 2020 kan niet doorgaan

Zondag 19 april 2020 was de traditionele Jaarmarkt in Dongen gepland. We hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren.

Voor nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vacature

Vacature Centrummanager - Sollicitatietermijn verstreken

Zet jij Centrum Dongen mee op de kaart?

Dongen Promotion (DP) gaat professionaliseren. In een nieuwe structuur en met een nieuw financieringsmodel gaat werk gemaakt worden van de beleving in Dongen Centrum, het economische functioneren, entertainment, ruimtelijk beleid, marketing & promotie. Een centrummanager gaat hierbij als ‘spin in het web’ helpen, sturen, faciliteren.

Meer info

Laatste nieuws

24-3-2020: Jaarmarkt 2020 gaat niet door.

Weersverwachting

Weersverwachting
Dongen
Weeronline.nl - Meer weer in Dongenweeronline.nl Altijd jouw weer